De Klussenier Michaël Palopis

De Klussenier Michaël Palopis
De Klussenier Michaël Palopis

Torricellistraat 24
7535 DH Enschede

Dien uw aanvraag in »

053 432 16 55
06 5153 4747
m.palopis@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 08223250

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Michaël Palopis. Samen met mijn vrouw Marieke en onze kinderen wonen wij met veel plezier in Enschede. Woont u in Enschede, Oldenzaal, Hengelo, Haaksbergen of omgeving? Dan kunt u mijn klusbedrijf inschakelen voor o.a. zolder-, badkamer- en keukenverbouwingen en alles op het gebied van timmer- en renovatiewerkzaamheden.

Na mijn middelbare school en de opleiding tot meubelmaker ben ik als interieurbouwer aan de slag gegaan. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in de interieurbouw. Het ontwerpen en maken van meubels op maat is één van mijn specialiteiten. Eigenlijk geldt dit ook voor alles op het gebied van timmerwerk of houtbewerking. Maar door mijn jarenlange ervaring kan ik allerlei verbouwingen, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden voor u uitvoeren.

Bent u van plan om uw keuken te verbouwen? Of wilt u uw tuin meerwaarde geven door een overkapping, veranda of tuinhuisje te laten plaatsen? Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook bij mij terecht om uw zolder te verbouwen tot een werk- of slaapkamer, voor de realisatie van een aanbouw of de verbouwing van uw badkamer inclusief tegelwerk.

Mijn werkwijze is eenvoudig, ik kom bij u langs om het werk op te nemen, uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden, ook geen voorrijkosten. Vervolgens ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte. De uitvoering van de werkzaamheden gebeurt uiteraard op een professionele manier en ik besteed ook aandacht aan de afwerking. Daarnaast ontvangt u ook nog 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie over mij klusbedrijf in Enschede.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Enschede voor:

  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Tegelwerk
  • Timmerwerk
  • Onderhoudswerk
 
Loading...